Triglav Media

medijska hiša

Mediji, ki posredujejo ljudem resnico, so temelj zdrave družbe!

Triglav Media je nastajajoča medijska hiša. Zaobljubili smo se, da bomo zvesti resnici.

Z vašo pomočjo bomo lahko še naprej poročali o tem, kar osrednji mediji zamolčijo, prikrivajo ali prikazujejo izkrivljeno.

Zato vas vabimo, da nas podprete z nakupom obeska FNR in zbornika Koronska kriza pod drobnogledom empirične znanosti.Koronska kriza

Namen našega zbornika Koronska kriza je, da se ta postavi v okvir empirične znanosti. Živimo v prelomnih časih, ko je večina človeštva izstopila iz »normalnosti« v »koronsko nenormalnost«, ki pomeni samouničevanje družbe na podlagi laži in prevare. Članek svetovno priznanega znanstvenika prof. Johna Ioannidis-a na osnovi statistike velikih številk dokazuje, da je smrtnost za kovidom podobna smrtnosti gripe >povezava do članka<. Nevarnost kovida je bila medijsko ustvarjena z namenom množičnega cepljenja ljudi, ki povzroča huda obolenja in ogromno nepotrebnih smrti.

Z nakupom zbornika boste podprli gibanje FNR in Triglav Media z 20€.

Število izvodov
Ime, Priimek
Naslov za dostavo

Obesek FNR

FNR - Fronta Narodne Rešitve je državljansko gibanje za svobodno življenje v svobodni državi.

V Sloveniji se bomo zločinski korona diktaturi uprli z našim znanjem in z vsemi pravnimi sredstvi, Slovenijo bomo vrnili Slovencem. FNR postavlja na prvo mesto resnicoljubnost in ljubezen do življenja in predvsem naših otrok, ki jih je koronski fašizem najbolj prizadel. Otroci so prihodnost našega naroda, njihovo duševno in telesno zdravje je naša največja vrednota.

Z nakupom obeska boste podprli gibanje FNR in Triglav Media z 10€.

Število obeskov
Ime, Priimek
Naslov za dostavo

Seveda lahko naročite oboje - Zbornik Koronska kriza pod drobnogledom empirične znanosti in obesek gibanja Fronta Narodne Rešitve

Z nakupom zbornika in obeska boste podprli gibanje FNR in Triglav Media s 30€.

Število zbornikov in obeskov
Ime, Priimek
Naslov za dostavo

Naročilo lahko pošljete tudi preko kontaktnega obrazca in plačilo opravite preko vaše banke z nakazilom na TRR društva Vetrnica:

SI56 0420 2000 1702 578 (primer upn <=klikni)Sponzorji

Podjetnike, ki nas želijo podpreti vabimo, da nas kontaktirajo preko spodnjega obrazca.

Če boste želeli bomo vaše podjetje (z logotipom) objavili kot sponzorja na tej strani.

Kontakt

© Triglav Media 2021